Eettisen kaupan puolesta ry

Eettisen kaupan puolesta ry (Eetti ry) on kansalaisjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää eettistä ja ekologisesti kestävää maailmankauppaa. Eetillä on toimintaa Suomessa yli 10 paikkakunnalla. Eetin Tampereen paikallisryhmä aloitti toimintansa syksyllä 2001 – järjestön nimi oli silloin Reilun kaupan puolesta Repu ry. Tampereen ryhmä on ollut aktiivisesti mukana Reilu Tampere -kampanjassa sen alusta asti, samoin kun kampanjoimassa sen puolesta, että Tampereen yliopistosta saatiin Reilun kaupan korkeakoulu vuonna 2009.

Toimintaan kuuluu osallistuminen Tampereen alueen järjestötapahtumiin, seminaarien ja koulutusten järjestäminen, puhujavierailut kouluissa ja muuallakin sekä yhteistyö muiden eettistä kauppaa edistävien järjestöjen ja yhteisöjen kanssa. Lisäksi Tampereen eettiläiset ovat vuosittain virkistäytyneet ainakin kesäpiknikillä ja pikkujouluissa.

Tule mukaan reiluun porukkaan! Mitä enemmän meitä on, sitä enemmän saamme aikaan.

Lisätietoja Tampereen paikallisryhmän toiminnasta:
tampere@eetti.fi

www.eetti.fi

www.facebook.com/EettiTampere

Tampereen paikallisryhmän sähköpostilistan kautta saat tietoa Tampereen tapahtumista ja toiminnasta. Liittyä voi täällä: http://mailman.eetti.fi/mailman/listinfo/tampere